Szórakozás

Végrehajtás alá került Sarka Kata cége

Sarka Kata (Array)
Sarka Kata (Array)

Hajdúné komoly csalás áldozata lett. Befizetetlen számlák halmozódtak fel a nevén, miután visszaéltek az adataival.

Sarka Kata mindezidáig derekasan helyt állt a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjeként, ám most végrehajtási listára került tulajdonrésze, önhibáján kívül. Hét évvel ezelőtt ugyanis ellopták az autóját, benne minden iratával együtt, aminek most meg is van a következménye.

“Ez egy roppantul bosszantó ügy. Egy olyan internet-előfizetésről kapok hónapok óta fizetési felszólításokat egy bírósági végrehajtótól, amihez semmi közöm, egyedül annyi, hogy az én nevemben kötötte valaki az egyik internet-szolgáltatónál egy nyírségi faluban. A csekkeket nem vette át ez az ismeretlen, így a bírósági fizetési felszólítások már nálam landoltak. Először nem is foglalkoztam ezekkel a nyolcvanezres nagyságrendű számlákkal, nem is tudtam, hogy miről van szó, de amikor sokadjára kaptam kézhez, utánajártam a dolognak. Ekkor derült ki, hogy visszaéltek az adataimmal” – mesélte a Borsnak Kata, aki ugyan már befizette a fenti összeget, mégse rendeződtek a dolgok.

“A végrehajtás is azért jelent meg most a cég adatai között, mert egy hónapos szünet van a bíróságon, és ugyan már befizettem a 86 886 forintot, de még nem érkezett meg a rendszerbe. Már megtettem a megfelelő jogi lépéseket az ügyben, a csalás mellett az is felháborít, hogy a szolgáltató esélyt ad ilyen kellemetlen helyzetek kialakulására.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik