Szórakozás

Áll az inzulinháború Schobert Norbi oldalán

Schobert Norbi (Array)
Schobert Norbi (Array)

Az Amerikában vakációzó fitneszguru videója sokaknál kiverte a biztosítékot.

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, az USA-ban tölt három hetet a Schobert család; és amíg Réka a boldogság mibenlétén elmélkedik, addig Norbi megdöbbentő felfedezéseket tesz.

Vagy legalábbis ő úgy gondolja… Az Update atyja ugyanis a minap a szállodájukban lévő minibár tartalmáról töltött fel egy videót, amelyben megmutatja, hogy a hűtőben a cukros üdítőitalok mellett egy zacskóba csomagolt inzulinadagolót is talált. A fura az, hogy a fitneszguru nem a takarítónő hanyagságára akarta ezzel felhívni a figyelmet, hanem harcot kíván indítani a rossz irányba tartó emberiség védelme érdekében.

A kommentelők persze azóta is folyamatosan igyekeznek felhívni Norbi figyelmét a bakira, miszerint az inzulin még Amerikában sem a minibár szerves tartozéka, hanem mindössze egy feledékeny vendég és egy kevésbé alapos takarító összmunkájának eredménye, de vannak olyanok is, akiket – vagy egészségügyi érintettségük, vagy tengerentúli lakhelyük okán – különösen érzékenyen érintett a téma.

  • “Nem csak az életmódból adódóan lehet valaki diabéteszes! Az én kislányom 11 éves korában lett egy torokgyulladás után egyes típusú cukorbeteg. Ő is ilyen inzulin PEN-t, mert ez nem pumpa, használ 24 orás bázis inzulinként. Ezeket jó hűteni ha nem használjuk, és mivel napi egyszer kell adni, könnyű a hűtőben felejteni. Gondolom a gazdája már keresi, mert vényköteles, csak úgy nem tud másikat venni. Sokféle inzulin van, nem is lehet keverni őket, azonkívül a beadásához edukáció szükséges. Csak úgy nem lehet találomra adagolni! Nagyon veszélyes lenne ilyesmit direkt elölhagyni! Ez egy téves videó üzenet volt, el kellene ismerni!”
  • “Most is érthetetlenül olvassuk a posztot amikor mi is itt lakunk a hotelban es nem találkoztunk a minibárban inzulinnal ezért rá is kerdeztünk a recepción és ők is meglepetten álltak a dolog előtt , és nem értik miért kell hazudni és ezért nincs honvágyunk mert a magyarok pont ilyenek mint te! Sikeresen lejárattad a magyarságot Amerika előtt!”
  • “Ismerősnél rákérdeztem, azt mondta hogy az lehetetlen hogy a szálloda tette oda mert ez Amerikában is receptköteles!Meg ugye halálos is lehet ha valaki ugy adja be magának hogy közben nincs szüksége rá.”
  • “Ez azért erős volt….én nagyon hiszek Norbi a munkásságodban, hálás vagyok érte, hogy ilyen szupet termékeid vannak, rendszeres fogyasztója vagyok…de azért ez eléggé meredek volt….már ne is haragudj”
  • “Aki itt él Amerikában az tudja, ha járt szállodában, hogy ez az inzulin injekció lehetetlen. A takarító személyzet véletlenül felejtette a hűtőben. Nem szabadna feltételezni rosszat bárkiről avagy bármiről”

Norbi egyébként egy korábbi posztjában leírtak szerint, alig pár nappal kiutazásuk után máris hazavágyott Amerikából:

“Szép, jó, de őszintén és tiszta szívből mondom: Hiányzik Magyarország. A legjobb, legélhetőbb hely a világon és együtt tényleg még jobbá tehetjük…” – írja a fitneszguru, akinek ominózus inzulinos-minibáros videóját IDE kattintva tudják megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik