Szórakozás

Tom Cruise kimaxolta a jófejséget, de most aztán tényleg

Tom-Cruise(960x640).jpg (Array)
Tom-Cruise(960x640).jpg (Array)

A filmcsillag ezúttal valóban megmutatta nem mindennapi színészi képességeit. Vagy inkább azt, hogy popsztárnak még annál is profibb lenne?

Kicsit nehéz ezt írni a különc filmsztárról, de ezúttal muszáj: Tom Cruise valami elképesztően cuki volt!

Jó, hogy jó színész, azt azért eddig is tudtuk; ha más nem, akkor három Golden Globe-díja, és többszörös Oscar-jelölése lehet rá a bizonyíték. És akkor nem is említjük a nevével fémjelzett filmek dollár százmilliókat meghaladó bevételeit, ugye.

De függetlenül attól, hogy a filmjeit imádjuk, a szcientológia-hívő, sajtátos nevelési elveket valló, híres és világszép exfeleségeivel is kurtán-furcsán bánó színész – leginkább az előzőek miatt – nem tartozik a legnépszerűbb hírességek közé; de most valószínűleg tíz perc alatt sikerült változtatnia a személye körül kialakult nem túl pozitív képen.

A világsztár ugyanis Jimmy Fallon show-jában vállalkozott egy “tátika versenyre”, melyben híres dalokat adnak elő playbackben; a cél pedig az, hogy minél hitelesebben, és minél nagyobb átéléssel vigyék színpadra a produkciót. A hamarosan nősülni készülő Tom Cruise-nak ez annyira jól sikerült, hogy az alábbi videót tényleg csak szájtátva, és/vagy fülig érő mosollyal lehet végignézni.

Lehet, hogy az 53 éves filmcsillagra a fiatal szerelme van ennyire jó hatással? De mindegy is, az viszont biztos, hogy minket ezzel most abszolút meggyőzött…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik