Szórakozás

Sophia Loren fia a tömegközlekedést választotta Budapesten

Carlo Pontit magyar feleségével és gyerekeivel kaptán lencsevégre a Kálvin téri buszmegállóban.

Kapcsolódó cikkek

A világhírű színésznő karmester fia, Carlo Ponti Jr. néhány napja az RTL Klub reggeli műsorában mesélt arról, hogy feleségével, Mészáros Andrea hegedűművésszel milyen gyakran látogatnak Magyarországra.

“Minden évben eljövünk Magyarországra, minden nyáron meglátogatjuk a feleségem édesanyját. Most jöttünk a Balatonról. A balatoni táj számomra nagyon megnyugtató, szeretek ott lenni. Büszke va­gyok rá, hogy a gyerekeim tudnak ma­gyarul. Amikor ők beszélnek, én egy szót sem értek belőle. A fiam szokott tolmácsolni nekem” – mondta Sophia fia, aki idén nyáron még több időt tölt hazánkban, miután augusztusban koncertet adnak Székesfehérváron.

A család itt tartózkodása során ráadásul annyira beleolvad környezetébe, hogy a fővárosi buszmegállóban ácsorogva is alig tűnt fel jelenlétük valakinek.

“A 9-es buszra szálltak fel, az Astoriáig együtt utaztam velük, aztán le kellett szállnom. Nagyon szimpatikus család be­nyomását keltették, akár luxusautóval is furikázhattak volna a városban. Először nem is akartam hinni a szememnek, más szerintem fel sem ismerte őket, annyira hétköznapiak voltak a busz­megállóban ácsorogva. A kislányuk pedig egyenesen elbűvölő” – mesélte a Borsnak egy szemfüles olvasóriporter.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik