Szórakozás

Rubint Réka Amerikában jött rá a boldogság titkára

A fitneszlady nemcsak vakációzik, hanem természetesen edz és fut a nyaralás alatt is, közben pedig a világ nagy kérdésein elmélkedik.

Rubint Réka Schobert Norbival és három gyermekükkel együtt az USA legszebb tájait barangolja be háromhetes nyaralásuk alatt. Disneylandet már megnézték, de egyéb programjaikról és az általuk látottakról közösségi oldalaikról folyamatosan értesülhet a kíváncsi rajongósereg.

Páldául arról is meggyőződhetnek, hogy az Update királynője nem elégszik meg a családi kiruccanásokkal, és maradék idejét is igen aktívan tölti. Legutóbb például 10 kilométert futott, közben pedig az amerikai emberek más mentalitásán gondolkozott.

“10,2 kilométert futottam ma reggel. Imádtam minden pillanatát!!! Rengeteg mosolygós, kedves, vidám futóval találkoztam! Nincs olyan ember, aki ne köszönne a másiknak. Tudjátok, hogy mi a legszimpatikusabb az itt élők mentalitásában? A vendéglátóink elmondása szerint, mindenki a saját életével van elfoglalva és nem a másikéval. Lehet, hogy “csak” ennyi a boldogság és folyamatos fejlődés titka?!” – tette fel a nagy kérdést Réka, aki meg is mutatta, mennyire jól érzi magát a tengerentúlon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik