Szórakozás

Zimány Linda bikinis teste miatt kényszerült magyarázkodni

A modell alakján követője szerint van még mit dolgozni.

A kicsit sem terhes Zimány Linda Instagramján osztott meg két igen merész, bikinis képet, melyekre ezúttal nem csak a megszokott elragadtatott hozzászólások érkeztek. Az ügyvédbojtárnak álló szépségkirálynő egyik követője ugyanis úgy véli, van még mit alakítgatni Linda idomain.

“Nem fikázom a testet, mert jó úton halad a jó test irányában … Igy is messze átlagon felüli csak van még vele bőven meló” – olvasható a kommentben, amit a modell fáradtságot nem kímélve, hosszasan válaszolt meg.

“Soha nem volt tökéletes az alakom és nem is lesz, főleg kezdő jogászként jelenleg más elfoglaltságaim is vannak, mint a tökéletes alak elérése, és fittness versenyző sem vagyok. De szeretem magamból a legtöbbet kihozni, és a sport mindig is hozzá tartozott az életemhez… (…) Én szeretem arra buzdítani a követőimet is, hogy bár élvezzék az életet, de hozzák ki magukból a legjobb közérzetet és magukból a legjobbat, ehhez jól jön a sport és legfőképpen, ne hagyják egy pasinak sem, hogy a külsejük miatt úgy nyilatkozzanak róluk, hogy attól valaha is rosszul vagy kevésnek érezzék magukat, mert a pasik sem tökéletesek és a világ meg így szép” – olvasható a hozzászólások közt Zimány Linda válasza.

Ön bele tudna kötni a modell aprócska fürdőruhával  takart testébe?

Got that tan😀 @plastikstore

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,2015. Júl 25., 07:18 PDT

 

Getting some tan😎

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,2015. Júl 25., 05:14 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik