Szórakozás

Tatár Csilla nem tervez luxusszülést

A műsorvezetőt ismerőse földön járó típusnak tartja, aki ráadásul babája nemét is csak szüléskor szándékozik megtudni.

Tatár Csilla nem akarja tudni születendő babája nemét – írja a mai Blikk. A műsorvezető párjával együtt azért határozott így, mert a még nagyobb meglepetés érdekében azt szeretnék, csak a születés pillanatában derüljön ki, hogy kislány vagy kisfiú érkezik hozzájuk.

A nemrégiben pocakját megvillantó tévés ezúttal sem szeretett volna beszélni a magánéletéről és a babavárásról, ám egy közeli barátja elmesélte a bulvárlapnak, hogyan is készül Csilla az anyaságra.

“Csillának fogadott orvosa van, és már túl van több genetikai és ultrahangos vizsgálaton, de azt még mindig nem tudják Balázzsal, hogy mi lesz a baba neme. Amikor kérdeztem Csillát, hogyan lehetséges, hogy még mindig nem tudják, amikor már rég túl van a félidőn, azt felelte, hogy szeretnék, ha ez meglepetés lenne, ezért csak a szülésnél akarják, hogy ez kiderüljön.

Várhatóan novemberben jön világra a picurka, de egyelőre Csilla sem tudja, hogy hol fog szülni. Valószínűleg ott, ahol a fogadott orvosa amúgy is levezeti a szüléseket. Mivel nem tudják, hogy fiuk vagy lányuk lesz, ezért eddig sem a bútorokat, sem a ruhákat nem vették meg a babának. Valószínűleg a pici érkezése után lesz a nagy bevásárlási roham” – mondta el az ismerős, aki szerint így több más hírességgel ellentétben a műsorvezető nem tervez luxuskörülmények között szülni.

Tatár Csilla legutóbbi fotóján Ördög Nóra társaságában látható; a képen jól látszik a műsorvezető egyre gömbölyűbb hasa is:

Arrl is beszlgettk, hogy ksrtetiesen sok prhuzam van az letnkben.:) Taln nem meglep, de sok kzs tmnk volt…

Posted by Tatár Csilla on 2015. július 23.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik