Szórakozás

Kondákor Zsófiék az otthonukban szállásoltak el egy afgán családot

A színésznő és párja egy éjszakára szorítottak helyet a menekült párnak és csecsemőjüknek.

Kembe Sorel emlékezetes évfordulójáról vallott a globoport nevű internetes oldalon. A színész és kislányának édesanyja, Kondákor Zsófi éppen harmadik évfordulójukat ünnepelték volna törzshelyükön, amikor a Jóban Rosszban színésznője egy afgán családdal állított be.

“Kérlek, ne nézz hülyének, de egy afgán menekült családnak keresek hostelt ma estére. Pici babájuk van, és sehol sincs hely!” – mondta párjának kétségbeesve Zsófi, aminek az lett a vége, hogy maguknál szállásolták el a családot.

“Őrült telefonálás kezdődött, hogy találjunk egy éjszakára szállást ennek a családnak. Mire Zsófi és a kis háromfős család odaértek a törzshelyünkre, már gyakorlatilag minden lehetőséget és kapcsolati tőkét megmozgattunk a szálláskereséshez. Páromat a sírás fojtogatta, míg én nyugalmat próbáltam magamra erőltetni, mert már tudtam, hogy nincs más megoldás: be kell fogadnunk őket egy éjszakára. Jobban mondva nem kell, de akkor, ott nem volt más opció számunkra, és számukra sem” – emlékezett vissza Sorel.

A migránsok nagyon hálásak voltak a színészpárnak, még egy kedves üzenetet is hagytak nekik, másnap pedig tovább vonatoztak valódi úti céljuk, Németország felé.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik