Szórakozás

Damu Roland három gyereket szeretne

damu-roland(650x433).jpg (Array)
damu-roland(650x433).jpg (Array)

A börtönviselt színész szinkronizál, tervezget, és örül annak, hogy felesége mindennap otthon várja. Ugyanis dolgozni nem engedi.

Damu Roland mindennapjaiba enged bepillantást a Bors mai cikke, melyben az áprilisban szabadult színész mesél jelenlegi nyugalmas életéről.

“Három év után furcsa volt kint, meg kellett szoknom a szabadságot, a napfényt, a jó levegőt. Ma már nagyon szeretek a kertben lenni, bográcsozni, grillezni. Három év elzárás után esténként kint ülni a fák alatt, az maga a paradicsom. Kevés időt tudok itt tölteni, naponta öt-hat órát szinkronizálok, de a hétvégén együtt vagyunk” – mondta el Damu, aki hamarosan keresztszülő lesz, de már a saját gyereken is gondolkozik. Sőt, meg sem állna egynél. De egyelőre sógornője fiánál éli ki apai ösztöneit.

“Edina a keresztanyja, és felkértek, hogy legyek a keresztapja. Ehhez viszont nekem is meg kell keresztelkednem, ami hamarosan meg is történik. Igen, mi is szeretnénk gyereket, később talán akár hármat is, ha lesz rá módunk. Edinát nem engedem dolgozni, dolgozott eleget. Egy színésznek olyan az időbeosztása, hogy ha a felesége dolgozna, sosem találkoznának. Így legalább együtt vagyunk, és sokat segít” – árulta el a színész, aki azt is elmesélte, naponta legalább hatszor hívja telefonon párját, akinek a rácsok mögül többezer oldalnyi szerelmes levelet írt.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik