Szórakozás

Az RTL Klub arcaival erősíthet a Sztárban Sztár

Sztárban sztár (Array)
Sztárban sztár (Array)

Ősszel újra képernyőre kerül a TV2 showműsora, az átváltozásokat bevállaló hírességek listájáról pedig máris szivárognak az információk.

Az RTL Klubhoz kötődő hírességekkel erősít a TV2 többszörösen díjnyertes műsora, a Sztárban sztár – ezt véli tudni a Blikk, olyannyira, hogy már konkrét nevekkel is előrukkoltak a show-hoz köthetően.

Eszerint az egyik legnagyobb durranás Tóth Gabi lehet, aki évekig a konkurens csatorna meghatározó arca volt az X-Faktor mentoraként, de vele együtt Nagy Feró neve is felkerült a lehetséges versenyzők közé.


Az előző évad szereplői

A bulvárlap szerint a szintén a tehetségkutatóhoz köthető Csobot Adél, és a műsorvezetőként és a Szombat esti láz egyik győzteseként szintén RTL-es Csonka András is léphet akár Pál Dénes helyébe, de saját felfedezettjeiről sem feledkezik meg a csatorna. Így Király Viktor és Tolvai Reni neve is felmerül, de például Baby Gaby is újabb lehetőséghez juthat az informátor szerint.

A TV2 azonban egyelőre nem erősítette meg a felröppenő híreket.

“Sok előadóval egyeztettünk a Sztárban sztár kapcsán, jelenleg is tart a műsor előkészítése. A TV2 azon dolgozik, hogy minél színesebb, szórakoztatóbb legyen a harmadik évad. A műsorban részt vevő énekesekről azonban konkrétumokat még nem árulhatunk el” – nyilatkozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik