Szórakozás

Újra Strandok Éjszakája a Palatinuson

Igazi latin stranddá változik július 31-én a Palatinus Strand, ahol a Strandok Éjszakája alkalmából reggel 10-től este 9-ig áll majd a bál.

Brazil táncosok ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják majd fel a közönség vérét. A bátrabbak velük együtt rázhatják, megmutatva, milyen is az igazi „piszkos tánc”!

Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak.

Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!

Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol garantált, hogy szem nem marad szárazon, és az is kiderül, ki a legelszántabb „harcos”.

Természetesen nem feledkeztek meg a kisebbekről sem, akiket a Club Aloha arcfestéssel, vizes mókákkal, bohóckalanddal, bűvész trükkökkel és mini diszkóval vár egész nap.

És ha mindez nem lenne még elég, az Amazinx Team fergeteges freestyle kosárlabda, BMX és break tánc bemutatóval kápráztatja el a strand közönségét.

További információ: http://www.palatinusstrand.hu/aktualis/strandok-ejszakaja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik