Szórakozás

Hajós András eltűnik a TV2 képernyőjéről

Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)
Hajos-Andras(650x433).jpg (Array)

A zenész sem a Sztárban sztárban, sem más műsorban nem lesz látható a csatornán.

Hajós András, aki a Sztárban sztár zsűritagjaként és Az ének iskolája tanáraként évek óta a TV2 egyik meghatározó arca volt, most távozik a csatornától – derül ki a mai Blikkből.

“Hajós András valóban nem szerepel majd a Sztárban sztár harmadik évadában. Közösen jutottunk arra a döntésre, hogy mást kérünk majd fel helyette zsűritagnak. Andrással jól működött a közös munka a Sztárban sztár korábbi évadaiban és Az ének iskolája alatt, így nem zárkózunk el attól, hogy a jövőben újra együtt dolgozzunk” – mondta el Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

“Egy nagy ívű önálló estre készülök, amely minden energiámat felemészti. Emellett van egy új szerelmem, a színházi művek fordítása, amelyekre a tévés elfoglaltságok miatt nem lett volna időm. Ezek a szívügyeim, amelyek sokkal többet jelentenek nekem a televíziózásnál, ezért nem vállaltam el a Sztárban sztárt” – nyilatkozta Hajós, akinek távozásához a bulvárlap információi szerint a zenész öntörvényűségéhez és a kereskedelmi csatornákról hangoztatott nem túl pozitív véleményéhez is köze lehetett.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik