Szórakozás

Zimány Linda százezreket akart spórolni

A modell egy méregdrága luxustáskára licitált, de 440 ezernél feladta a harcot a kiszemelt darabért.

Zimány Linda kapva kapott az alkalmon, amikor kiderült, hogy a hamarosan bezáró Il Bacio di Stile luxusáruház 10 ezer forintos kikiáltási áron bocsátja licitre a drága dizájner darabokat. Az egyáltalán nem terhes modell által kinézett Céline táska eredeti ára 700 ezer forint, ami végül 460 ezerért kelt el. A Blikk olvasóriportere szerint Linda a cél előtt adta fel a küzdelmet a kiegészítőért.

“A vendégek között egyszer csak megpillantottam Zimány Lindát, aki igen hosszasan licitált egy Céline táskára. Mivel a licit tízezer forintról indult, nagyon sokan nyújtották a kezüket, és viszonylag hamar fel is kúszott az összeg. Linda viszont igen kitartó volt, egészen 440 ezer forintig elment. Ez volt az utolsó tétje, végül azonban alulmaradt egy másik vásárlóval szemben, aki 460 ezer forintot ajánlott a táskáért. Ezt Linda már nem licitálta túl, úgyhogy nem ő vitte el a táskát” – árulta el a celebről fotót is készítő olvasó.

Linda a napilapnak elismerte, hogy nagyon szerette volna megszerezni a táskát, ugyanis nagy kedvence a márka, de az értesülésekkel ellentétben 100 ezer forintnál megállt a licitben, majd csalódottan távozott.

Good night💋

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,2015. Júl 8., 15:40 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik