Szórakozás

Pumped Gabo szerelmi bánata miatt gyúrta ki magát

Pumped Gabo (Array)
Pumped Gabo (Array)

Az idei Balaton Sound 19 éves sztárja korábbi csalódása miatt csinált magából "10-es palit".

Pumped Gabo felejthetetlen táncával örökre beírta magát a fesztiváltörténelembe, azóta mindenki őt követi a közösségi oldalakon. A kigyúrt fiatal srácot persze rengetegen támadják, de nem veszi a szívére, hiszen ahogy mondja, tudja magáról, hogy 10-es pali. Éppen ezért azt várja, hogy a lányok hódítsák meg őt.

“Régen, amikor még 10-20 kilóval könnyebb voltam és sok árnyalattal fehérebb, akkor sokat kellett udvarolnom a lányoknak, és még akkor sem értem célba. Most hogy így nézek ki, udvaroljanak ők nekem” – kezdte az Aktívban Gabo, aki azt is elárulta, hogy mi motiválta mostani kinézete elérésében.

„Fél évig együtt voltunk az akkori barátnőmmel, nagyon boldog voltam, de aztán nagyon megbántott. Egyszer csak közölte ridegen, hogy ő már nem érez semmi és összejött egy sokkal gazdagabb sráccal. Emiatt depresszióba estem és rájöttem, hogy sokkal keményebben kell edzenem, hogy kompenzálni tudjak.”

Pumped Gabo a lelkizés után még egy nagyon fontos tippet is adott, hogy legyen értelme a riportnak: “A tökéletes szelfi titka az, hogy egy kép az nem kép.Legalább 50 vagy 100 képet kell csinálni ahhoz, hogy egy jól sikerüljön.’

Ajánlott videó

Olvasói sztorik