Szórakozás

Dolly kiborult – Nem akarták színpadra engedni a Dolly Rollt

dolly (Array)
dolly (Array)

Az énekesnő közösségi oldalán kért elnézést a rajongóktól, és azt is bevallotta, mennyire megviselték a történtek.

A nyolcvanas évek külföldi és magyar sztárjai adtak koncertet szombaton este a Puskás Ferenc stadionban, ahol fellépett többek közt azt Alphaville, a Bad Boys Blue, a Boney M., a C. C. Catch és a hazai kedvenc, a Dolly Roll is. Igaz, utóbbi együttest elég nehezen engedték színpadra a szervezők.

A Blikk szerint akkora volt ugyanis a csúszás, hogy az utolsóként fellépő Dolly Rollnak úgy kellett kikönyörögnie, hogy legalább három számot előadhassanak, ezután pedig azonnal elvették tőlük a mikrofont, még csak el sem köszönhettek a közönségtől. Dolly Facebook-oldalán hosszas bejegyzésben taglalja a törénteket.

“….Miközben a színpadon ment a műsor, a színpad mögött ment a balhé!!Végül annyit kierőszakoltunk, hogy 3 dal szerepelhessen legalább a részünkről… Higgyétek el, mióta én színpadon vagyok, még soha nem fordult az elő, hogy úgy menjek fel a világot jelentő deszkákra, hogy fojtogat a sírás!!! (…) Azt láttátok, hogy miközben Ti “vissza-vissza” szavakkal követeltétek a folytatást, addig Zoli az egyik sarokban vitatkozik, én pedig a másikban várom, hátha még legalább egy dalt engedélyeznek, és legalább megengedik, hogy elköszönhetünk… De nem ez történt… még a mikrofonokat is elvitték és számunkra is ilyen megalázóan ért véget az egész…Még most is magam alatt vagyok, és nem tudom túltenni magam a történteken…” – írja az énekesnő.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik