Szórakozás

Kiss Ramóna a Pomádéban énekel majd

Októberben érkezik a Grease című musical magyar változata, amiben a Barátok Közt színésznője is szerepet kapott.

Kiss Ramóna a Polygami után most újra megcsillanthatja énektudását. A színésznő eddig többnyire prózai darabokban mutatta meg mit tud, ám a Grease-ben két szólódallal is készülnie kell. A csinos sorozatsztár Rizzo szerepét kapta, amire a felkészülés egész nyáron folyik. Emiatt nyaralni sem lesz ideje, de egyáltalán nem bánja, hiszen ahogy mondja, ez a lehetőség igazi szórakozás számára.

“Hosszas szereplőválogatások után választottak ki engem, és bevallom, rettentően örülök, hogy én alakíthatom Rizzót. A Grease mindannyiunk számára kultuszfilm, amit legalább ezerszer láttam, és természetesen kívülről fújom az összes betétdalát. Rizzo pedig egy olyan karakter, akiben aztán tényleg minden benne van. Szeret és gyűlöl egyszerre, szenvedélyes és dühös, de ugyanakkor kedves és megbánó. Nem mellesleg pedig van két gyönyörű szólódala, amire nagyon készülök” – mesélte a Blikknek Rami.

Az eredetileg John Travolta alakította szívtipró, Danny szerepét Vastag Csabára osztották, így a musical őszi előadásra minden bizonnyal elég hamar elkapkodják majd a jegyeket a rajongó hölgyek.

Vgre vgre vgre#grease #2015oktober16 #symacsarnok #nagyonnehezvolthogynembeszelhettemrola #rizzo #2015benatukorrefelirtcelokeleresiarany5/3 # #demegkozelsincsvegeazevnek

Posted by Kiss Ramóna hivatalos oldala on 2015. július 13.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik