Szórakozás

Szabó Zsófi civil lett és szerelmes

Az RTL Klubnál nem túl nagy karriert befutott celeb visszavonult a nyilvánosságtól és társat is a saját korosztályából választott magának.

Szabó Zsófi még tavaly szeptemberben igazolt az RTL Klubhoz abban bízva, hogy műsorvezetőként is tapasztalatra tehet szert. Az AfterX után azonban nem kapott újabb munkát a csatornától, az azóta eltelt hónapokban pedig teljesen átértékelte az életét, Visszatért nagy szenvedélyéhez a lovagláshoz és most már teljesen civil életet él. Heti hat napot edz és versenyekre jár, aminek köszönhetően már a szerelem is rátalált. A szőkeség eddig csak sejtelmes fotókon tudatta a rajongóival, hogy valami kialakulóban van, a Borsnak azonban bevallotta, hogy valóban párkapcsolatban él, ráadásul ezúttal nem egy jóval idősebb férfi oldalán találta meg a boldogságot.

“A képen egy fiúval vagyok, akivel még csak találkozgatunk… Valóban lovas fiú, de nem az én istállómból, egy versenyen találkoztunk. Megerősítem, a hír igaz, valóban velem egykorú, de mivel még nagyon friss ez a kapcsolat, többet nem mondanék róla. Szeretném egyelőre megóvni a nyilvánosságtól” – titokzatoskodott Zsófi.

😋 #feelingfantastic

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,2015. Jún 17., 11:57 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik