Szórakozás

Demcsák pasija ügyvédjén keresztül üzent

A Mokka műsorvezetőjének svéd származású új szerelme röviden foglalta össze Zsuzsával való kapcsolatát.

Demcsák Zsuzsa néhány hónapja van együtt párjával, Sebastiannal, akivel úgy tűnik, úszik a boldogságban. Habár a műsorvezető szerint eddig sem bujkáltak szerelmével, a Balaton Soundon minden gátlást levetve, a kamerák előtt csókolgatták egymást.

Miután napvilágot látott a dolog több hölgy jelezte a sajtó, illetve a kétgyermekes anyuka felé is, hogy új választottja nagy nőcsábász hírében áll, így nem árt vigyázni vele. Zsuzsa azonban nem ad a pletykákra, elmondása szerint egyszerűen jól érzik magukat egymás társaságában, hiszen sok a közös bennük. Civil párjával azonban nem a nyilvánosság előtt szeretnél élni az életüket.

A nem szűnő pletykaáradatok és kíváncsiskodók miatt, végül a férfi is beadta a derekát, habár csak ügyvédjén keresztül volt hajlandó megszólalni és azt is nagyon szűkszavúan.

“Szeretem Zsuzsát, és boldogok vagyunk együtt” – tolmácsolta szavait a Borsnak dr. Nemes László, majd ügyvédje azt is hozzátette: Sebastian nem közszereplő, így a magánéletét is megtartja magának.

Mindenki megrdemli a Boldogsgot s egy eslyt az lettl. A Szerelem a teljessghez vezet t, mgha az rgs is. Elindulni rdemes rajta

Posted by Zsuzsa Demcsák on 2015. július 13.

Ajánlott videó