Szórakozás

150 milliós hitelt fizettek ki Pécsi Ildikóék

Kiderült, hogy miért feszül egymásnak akkora erővel Pécsi Ildikó és menye.

Pécsi Ildikó fiának és menyének válása egy hosszasan elhúzódó hangos vita, hiszen a felek nem tudnak megegyezésre jutni, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne olvashatnánk a vitájukról valamilyen cikket. A színésznőt nagyon megviselte mindez, no és az is, hogy különböző internetes fórumokon afféle „gonosz nagymamaként” emlegetik őt sokan, mert a bíróság segítségével tenné utcára menyét és unokáját, ha nem fizetnek lakbért. Az igazság azonban ennél állítólag sokkal árnyaltabb.

Bár Pécsiék eddig nem akartak nyilatkozni, a Borsnak most beszéltek egy kiemelésre érdemes rendkívüli tételről, ami korábban sehol sem jelent meg. Eszerint Pécsi Ildikó fia, Csaba és Csilla közös és több intézet felé fennálló adóssága – a svájci frank árfolyamának is köszönhetően – közel 150 millió forintra rúgott! A törlesztés a bankoknak finanszírozhatatlanná vált, ingatlanokat kellett értékesíteni azért, hogy rendezhessék a pénzintézetek felé fennálló tartozást. Aki a 150 milliós közös adósságot visszafizette: Pécsi Ildikó, a férje és fia. A volt feleség neve nem szerepel a törlesztők között. Pécsiék ügyvédje szerint az állítólagosan a válás előtt átjátszott ingatlanokkal kapcsolatban is más az igazság.

“Sajnálatos, hogy az állítólagos anyagi követeléssel fellépő Pártos Csilla és jogi képviselője sincs tisztában azzal, hogy a Budapest VI. kerületében pontosan hány ingatlan „átjátszásáról” nyilatkoznak. Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos kizárólagos anyagi támogatásával került Csaba fiuk nevére és külön tulajdonába hat üzlethelyiség ingatlan a 90-es évek második felében, amelynek kiadásából származó bevétel jelentette egyébként a fiatalok egyetlen folyamatos bevételi forrását, lényegében házassági életközösségük megszakadásáig. Az üzlethelyiségek mellett kizárólag banki hitelből Csaba egy lakást vásárolt. Az ingatlanok közül két üzlethelyiség ingatlan – egy 31 nm-es és egy 37 nm-es – került 2013-ban Pécsi Ildikó nevére, ajándékozás útján. Ekkor került sor a fent írt, 150 milliós tartozás kiegyenlítésére, Pécsi Ildikóék részéről” – mondta a Borsnak dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Pécsi Ildikóék ügyvédje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik