Szórakozás

Pécsi Ildikó fiát tartásdíj fizetésére kötelezték

Csaba eddig megúszta a fizetési kötelezettséget, de a bíróság határozata alapján, most havi 60 ezer forintot kell adnia gyermeke anyjának.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának válása még hosszú ideig elhúzódhat, hiszen a felek nem egyeznek az anyagiakban. Kezdve azzal, hogy a nő nem hajlandó kiköltözni abból a budai villából, amelyben közösen nevelték fel gyermeküket és amelyet Csaba édesanyja nevére íratott – kilenc másik ingatlannal együtt – feleségével való szétköltözésükkor.

A jelenleg egyedülálló édesanya a gyermektartást is hiányolja, hiszen exe 2013 szeptembere óta egyszer 15 ezer forintot fizetett neki mindössze, fia kezébe pedig 20 ezret ad havonta arra hivatkozva, hogy nincs keresete, szülei tartják el. Ezt az indokot legutóbb már nem fogadta el a bíróság és havi 60 ezer forintos tartásdíj fizetésére kötelezték.

“Ügyfelem a férjével való különválása óta egyedül viselt a gyermek nevelésével és gondozásával kapcsolatos minden terhet. Természetesen szeretnénk elérni, hogy ezen költségek felét visszamenőleg is rendezze volt házastársa” – nyilatkozta a Blikknek Pártos Csilla jogi képviselője, dr. Gerencsér András.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik