Szórakozás

Trombózisa ellenére dolgozott Nagy Fogyás Gábor

Túlhajtotta magát a vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Agócs Gábor.

Mint megírtuk, nyolc évvel a Nagy Fogyás című műsor után 44 évesen meghalt a műsor egyik meghatározó szereplője, Agócs Gábor. A férfi vasárnap tragikus hirtelenséggel ment el, szeretteit és a barátait sokkolta, hogy Gábor, vagy ahogy ők becézték, Ago egyszerűen nincs többé.

A Blikk megtudta, a múlt héten még mélyvénás trombózissal kezelték, ennek ellenére Gábor nem szánt időt a pihenésre, a felépülésre, hanem a tőle megszokott tempóban, valószínűleg a mindennapi megélhetés miatt dolgozott tovább: továbbra is bejárt a munkahelyére, egy bútorkereskedésbe. Hogy a trombózisa ellenére miért ment be dolgozni, nem lehet tudni, de az biztos, hogy döntésének sajnos végzetes következménye lett. Hiába a gyors segítség, Gábor életét már nem tudták megmenteni.

“A mélyvénás trombózissal nem lehet viccelni. Valójában teljesen mindegy, hogy egy normál testalkatú vagy egy túlsúlyos embert érint, minden esetben életveszélyes lehet. Amikor ugyanis a vérrög elindul a vénában, sajnos nem lehet tudni, hogy hol áll meg, és minden esetben nagyon súlyos következményei vannak. Nemritkán azonnali halált okoz. Orvosi felügyelet mellett kell kapnia a megfelelő véralvadásgátlókat, pihenésre van szüksége, amíg a vérrög fel nem szívódik. Egy túlsúlyos ember esetében feltételezhető, hogy a vére besűrűsödik, nem iszik elég folyadékot, ami szintén táptalaja a betegségnek” – mondta a Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik