Szórakozás

Nincs vészforgatókönyv Rékasi balesete miatt

Egy színdarabban más helyettesíti Rékasit, a Barátok közt forgatásaira azonban őt várják vissza szeptembertől.

A medence-, comb- és bokatörést szenvedő Rékasi Károly állapota már javul, néhány lépést megtett egy járókerettel, de jelenleg is fekvőgipszben van.

Az már eldőlt, hogy a kettős szereposztással játszott Hattyúdal című darabban Chajnóczki Balázst láthatják a nézők a nyáron Rékasi helyett, az azonban eddig kérdéses volt, hogy a Barátok köztnél készülnek-e bármilyen vészforgatókönyvvel arra az esetre, ha a színész nem épülne fel teljesen a szep­temberben kezdődő forgatásokig.

“Dramaturgiailag úgy alakult, hogy pont a sajnálatos baleset előtt, annak napján kezdődött meg Bartha Zsoltnak és így Rékasi Károlynak is a nyári szünet. Mivel a történet szerint csak ősszel, pár hónap múlva tervezünk vele forgatást, így nem készülünk semmilyen vészforgatókönyvvel. Bízunk benne, mi több, biztosak vagyunk abban, hogy addigra az egészségi állapota lehetővé teszi majd a forgatásokon való részvételét. Tehát részünkről semmilyen nyomás nincs rajta, most az a legfontosabb, hogy a felgyógyulására tudjon koncentrálni, mi pedig szurkolunk neki” – mondta a Blikknek Rozgonyi Ádám kreatív producer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik