Szórakozás

Erotikus masszázs volt Pécsi Ildikóék lakásában

A bérlők szexmasszázsszalont üzemeltettek Pécsi Ildikóék korábbi lakásában.

Hosszú évekig egy erotikus szolgáltatásokat kínáló cég bérelte a Kossuth-díjas Pécsi Ildikó belvárosi ingatlanját a Blikk értesülései szerint.

Egy hirdetés szövegében az áll, hogy speciális örömökben lehet részük a vendégeknek. Az erotikus elemeket is tartalmazó tantramasszázshoz a masszőznek nevezett hölgyek kizárólag fehérneműs képeken mutatkoztak be, profiljuk mellett ott voltak a szolgáltatásaik is, mint például lingammasszázs, amely a férfi nemi szervének masszírozását jelenti. A lányok ellentétben azokkal a masszőrökkel, akik büszkén vállalják nevüket, mintegy fémjelezve profizmusukat, kizárólag álneveken dolgoznak. Itt masszíroz például Ashley, Molly, Ninette és Nola is. Utóbbi vállal olyan speciális masszázst is, amikor meztelenül, saját olajos testével kényezteti a kuncsaftot.

A dolog már csak azért is pikáns, mert éppen azokról a lakásokról van szó, amelyekről a művésznő és fia azt állítja a bíróságon, hogy azokhoz semmi köze Pártos Csillának, az exfeleségnek. 2013 októberében Pécsi Ildikónak és volt világválogatott labdarúgó férjének 10 értékes ingatlant ajándékozott a fiuk – köztük ezt a belvárosit is –, amelyek aztán pár hónappal később offshore cégek tulajdonába kerültek.

Pécsi Ildikót is megkérdezték, hogy tudott-e a szexmasszázsról, ám ő nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik