Szórakozás

Interneten talált párra Krizbai Teca

A vak énekesnő Gábor nyitottságába, türelmességébe és kék szemébe szeretett bele.

A Csillag Születikben feltűnt fiatal énekesnő, Krizbai Teca élete egyik legjobb döntésének találja, hogy regisztrált egy netes társkeresőre, hiszen ott találta meg jelenlegi szerelmét, a raktárosként dolgozó Gábort. A pár tagjai először egy teljes napot végigleveleztek, majd később Skype-on folytatták a flörtölést.

“Amikor először meghallottam a hangját, esküszöm, hogy kalimpálni kezdett a szívem. Az első személyes találkozásunk február 1-jén volt. Ő nem a vak lányt vagy az ismert énekesnőt, hanem engem szeretett volna megismerni. Csodálatos érzés, hogy soha nem voltak elvárásai velem szemben. Amióta ismerem, sokkal boldogabb vagyok. Úgy érzem, hogy a határ a csillagos ég. Hihetetlenül türelmes fiú, tetszik a nyitottsága, a közvetlensége, és lehet, hogy furán hangzik, de hiába nem látok, a kék szeme is megfogott. Ha írok neki egy kis versikét, a szeme színét sosem hagyom ki belőle” – mondta a Blikknek Teca.

“Teca nem lát, de ő is ugyanolyan ember, mint a többiek, és ugyanúgy tud szeretni, mint bárki más. Számomra a belső értékek a legfontosabbak, és ezek elnyerték a tetszésemet. Ráadásul a szülei is nagyon rendesek és lazák. Bármikor náluk aludhatok. Az én családom is elfogadta Tecát; egy aranyos, belevaló lánynak tartják” – tette hozzá a 19 éves énekesnő barátja, Gábor. 


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik