Szórakozás

Varga Iza bombateste csak fillérekbe került

Varga Iza (Array)
Varga Iza (Array)

A Barátok közt Nórája büszkén villoghat bikinis alakjával.

Hihetetlen fotók jelentek meg Varga Izabelláról a ma megjelent Storyban. A Barátok közt 42 éves színésznője a lap hasábjain mutatta meg huszonéveseket megszégyenítő alakját, egyben elárulta azt is, hogy sikerült elérnie a sokak által irigyelt álomalakot.

“Túl a negyvenen még inkább oda kell magunkra figyelni. Két gyerek és egy hektikus időbeosztású munka mellett bevallom, ez sokáig nekem sem ment. Megértem azokat a nőket, akik nem akarják a családjuktól elvenni az időt, hiszen én is közéjük tartoztam” – meséli a színésznő, aki először futni, majd jógázni kezdett, végül egy személyi edző segítségét kérte. Iza azt is elárulta, kizárólag önmagának szeretett volna megfelelni, ez motiválta a fogyásban.

“Amikor már a mozgás is az életem része lett, még jobban szigorítottam az étkezésemen. Akkor döntöttem el, hogy kihagyom a vacsorát, délután ötkor eszem utoljára. Ez volt a legolcsóbb változtatás, mégis ez hozta a leglátványosabb sikert. (…) Megnőtt az önbizalmam, fittebb vagyok, ilyen értelemben tényleg legyőztem magam, És nem kellett hozá sok pénz sem, azt szoktam mondani, fillérekbe került az alakom” – árulta el a sorozatsztár, akinek bikinis fotóit a legfrissebb Storyban tudják megtekinteni.

Persze azért mi is adunk egy kis ízelítőt…

Varga Iza szerint fillrekbe kerl egy ilyen alak s most a Storyban azt is elrulja, hogy hogyan!

Posted by Story on 2015. július 9.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik