Szórakozás

Szépségeket hajóztat Zsidró Tamás

A sztárfodrász női vitorlásversenyt álmodott meg, amelyen a Miss Universe győztesei és a Jóban Rosszban hölgyszereplői is indulnak.

Július 11-én rajtol a Kékharisnya Regatta, az első női vitorlásverseny, melynek megálmodója Zsidró Tamás mesterfodrász. A kifutó hajókon ott lesznek mások mellett a Miss Universe győztesei, a Jóban Rosszban hölgyszereplői, és Koós Réka is hajóra száll.

“A Földvári kikötőben három csapatot látok, akik folyamatosan gyakorolnak és látszik rajtuk, hogy bár nagyon izgulnak, de komolyan veszik a felkészülést, mind a vitorlázást, mind az öltözködést illetően, bár ott még nincs náluk kiegyezés” – mesélte Zsidró, aki elárulta, hogy a verseny során nem csak az első befutókat értékelik, de a legcsinosabb egyenruhában versenyző csapatok, a legjobb „csapatselfie” készítői, a legtöbb „like-ot” szerző kép tulajdonosai, valamint a legtöbb megosztást elérő fotó kattintói is díjakat kaphatnak.

Zsidró Tamás hagyományteremtő szándékkal álmodta meg a Kékharisnyát, és javarészt azoknak a hölgyeknek szeretett volna versenyt szervezni, akiket hobby-szabadidő sportként érdekel a vitorlázás, de még nem tudták magukat kipróbálni egy igazi megmérettetésen. A verseny a balatonföldvári kikőtőből startol és tér oda vissza Tihany és Balatonfüred érintésével, a bevételéből jótékony célra is adakoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik