Szórakozás

Kasza Tibit szíven ütött egy újabb rosszindulatú komment

Az énekes műsorvezető tudja, hogy celebként sok negatív kritikát kell elviselnie, de néha már túlzásnak érzi a beszólásokat.

Kasza Tibi a napokban nagyon kibukott azon, amikor a kommentelők Rékasi Károlyt szidták motorbalesete miatt és viccet űztek súlyos sérüléseiből. Az énekes tisztában van vele, hogy a közszereplők sokak szemét szúrják és gyakran a gyűlölködés céltáblájává válnak, de az már az ő ingerküszöbét is átlépi, amikor a halálukat kívánják. Tibi ráadásul már megtapasztalta, hogy milyen, amikor az embernek a halálhírét keltik, ezúttal pedig figyelemfelhívó videója után kapott egy erre vonatkozó, rosszindulatú megjegyzést.

Tibi arra kérte rajongóit, hogy ebben a nagy hőségben figyeljenek a kóbor állatokra és itassák meg őket, hogy a gazdátlan jószágok is átvészelhessék a meleget, ám egy férfi ebbe is bele tudott kötni. “Amúgy ügyes ez a Tibi gyerek… Kár hogy nem a másvilágon ügyeskedik a pojáca…” – írta a követő, akinek megjegyzése előtt az énekes értetlenkedve állt.

“Ez a komment arra a posztomra jött, ahol a segítségeteket kértem, hogy adjunk vizet, ha a környezetünkben kóbor állatot látunk….Nem tudom, mit mondjak… Nem mondok semmit…” – reagálta a tévés.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik