Szórakozás

Az X-Faktor döntősei újra versenyben

Benji (Array)
Benji (Array)

A tehetségkutató legutóbbi szériájának top öt előadója már mind előrukkolt egy-egy klippel, mi pedig kiderítettük, hogy ki a legnépszerűbb közülük. Ön szerint?

Az X-Faktorban lehetőséget kapó énekesek életének legnehezebb időszaka az, amikor véget ér a verseny, hiszen tévés szereplés nélkül kell továbbra is a köztudatban maradniuk. A legtöbben saját dallal és videoklippel vágnak bele zenei karrierük építésébe, ám a siker szempontjából meghatározó a tehetségkutatóban elért eredményük.

Az utolsó széria top 5-ös mezőnyének a sorrendje a következőképpen alakult: Tóth Andi, Horányi Juli, Benji, Nagy Ricsi és a Tha Shudras. A YouTube-ra feltöltött dalaik napi nézettségi mutatói alapján pedig csak Benji tudott előrébb lépni. Az eredetileg vigaszágon versenybe jutott vietnámi származású fiú harmadikként végzett az X-Faktorban, néhány hete kiadott videoklipje azonban már most megelőzte Horányi Juli különleges képi világú videóját.

Habár Benji slágere sokat váratott magára, az Atmosphere című dalhoz Newik is a nevét adta, ráadásul angol és magyar nyelvű változatban is elkészítették a számot. A hozzá tartozó klipben pedig minden van, ami egy 17 éves srác álma, menő kocsi, jó csajok és haverok.

Önök szerint évek múlva emlékezni fogunk még a 2014-es X-Faktor legjobb férfi előadójára, Benjire?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik