Szórakozás

Stohl András: Nem embernek való szakma ez

Hiába mondják tehetséges színészpalántának Stohl legkisebb lányát, ő azért harcol, hogy Franciska ne ezt a pályát válassza.

Stohl András nap mint nap a saját bőrén tapasztalja, hogy egy szép, de roppant nehéz szakmát választott magának. Bár anyagilag megéri neki a nagy hajtás, komoly árat fizet érte: örül, ha néhány lopott órát lehet a párjával vagy a gyerekei­vel.

“Hajnal négy körül kelek. Elkészülök, óvatosan megcsókolgatom a kicsiket, hogy fel ne ébredjenek, aztán elmegyek dolgozni. Próbákra, szinkronba, forgatásokra, mikor épp mi van. Este fél hatkor beülök a sminkbe, utána pedig jön az előadás. Fél tizenegy körül végzek a színházban, negyed tizenkettő is van már, mire hazaérek” – mesélt átlagos munkanapjáról a Blikknek Stohl, akinek legkisebb lánya, Franciska sokak szerint roppant ügyes, és nagy tehetséggel rendelkezik; az óvodai fellépéseken állítólag imád szerepelni.

“Franciska szeptemberben lesz hétéves. Valóban elképesztően jó színészi képességekkel rendelkezik. Lehet meglepő, de mindezek ellenére mindenáron próbálom megóvni attól, hogy erre a pályára lépjen. Nem embernek való szakma ez” – tette hozzá a színész, aki egyébként már az RTL-el forgat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik