Szórakozás

Külföldön is reklámarc Vastag Csaba

Az énekes milliós gázsiért adta az arcát több országban egy ismert tejtermékhez.

Vastag Csaba pár hónapja egy ismert német tejtermék hirdetéséhez adta a nevét és persze az arcát is, a cég pedig, úgy tűnik, nagyon elégedett vele. Az eredmény: máshol is játszani fogják a Csabi főszereplésével készült reklámokat, Magyarország mellett Csehországba és Szlovákiába is megvették a filmet. A két említett országon kívül Németországgal és Lengyelországgal is tárgyal a magyar sztár menedzsmentje, ami azért is nagy hír, mert a vállalat eddig minden országban saját verziót készített egy helyi hírességgel.

“Megtisztelő, és örülök, mert ezek szerint jól csináltam a dolgom. A szlovák döntésben talán közrejátszott, hogy sokat járunk arra. Mindenesetre vicces volt hallani magam szlovákul. Olyan volt az egész, mint egy hollywoodi forgatás. Azt a lakókocsit kaptam, amelyben Bruce Willis lakott a Die Hard 5. készítésekor. Nagyon megadták a módját, igazi minőségi munka volt, ami számomra fontos tényező. Volt már arra példa, hogy többmilliós reklámajánlatot utasítottunk vissza egyetértésben a menedzsmentemmel, mert nem lettem volna hiteles az adott termék arcaként” – mondta a Blikknek Vastag.

Nyilvánvaló, hogy ha egy híresség eljut arra a szintre, hogy reklámarcként használja egy cég, akkor azt meg is fizetik. Nem is beszélve arról, hogy ha az külföldre is kikerül, még több pénzt hoz a konyhára. Csaba nem árulta el, hogy mennyi pénz üti a markát a reklámokért, de a lap által megkérdezett szakmabeli szerint legalább 30 ezer eurós, azaz 9-10 millió forintos gázsiról beszélhetünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik