Szórakozás

Kozsó szerint nincs megalázóbb, mint a celebkedés

Kozsó (Array)
Kozsó (Array)

Az énekes úgy véli, azért nem játsszák a dalait a rádióban, mert nincsenek kapcsolatai. De akkor sem fog főzni, vagy beöltözve énekelni a kereskedelmi csatornákon.

Kozsó, akinek egészségi állapota szerencsére már újra a régi, a Borsnak adott hosszú interjút, melyben a a médiában való megjelenésről, celeblétről is vallott.

“Az elmúlt három-négy évben Kozso nem létezett. Sem az Ámokfutók. Nem játsszák a rádiók, nem kaptunk semmilyen lehetőséget. Hogy miért? Mert nincsenek kapcsolataim. Nehéz elhinni, de ez így van. Ma már szinte gazdasági érdekek irányítják a szakmát. Miközben negyven embert tettem ismertté, sztárrá, akik közül sokan a mai napig azokkal a dalokkal, slágerekkel hakniznak, amiket én írtam. És ezekből valahogy egy fillért sem kapok” – mesélte az énekes, aki a kereskedelmi csatornákkal sem fűzte szorosabbra a kapcsolatát.

Fotó: Facebook 

“Egyszer hívtak el egy castingra. Végül Tóth Gabit választották. Nem akarok találgatni, miért, de tény, nem éreztem úgy én sem, hogy jó lettem volna, pedig meg tudtam volna mutatni ezeknek a fiataloknak, mit, hogyan és miért. Ezt csináltam az elmúlt évtizedekben is, sikeres popcsapatokat alkottam, anélkül, hogy ilyen nagy volumenű műsor állt volna mögöttem”- mondta el Kozsó, aki az újságíró azon felvetését, miszerint akár főzős műsorokban, vagy a nagysikerű sztáros átváltozós műsorokban is felbukkanhatna, egyszerűen nevetségesnek tartja.

“Ne vicceljen! Ennél megalázóbb helyzetet el sem tudnék képzelni. Nem hívtak, de nem is vállalnám el. Valamit elértem az életben, a szakmámban, a zsűriben azonban vannak olyan zenésztársak, akiktől nem kérnék és nem is fogadhatnék el kritikát. Ha fordítva lenne, akkor talán.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik