Szórakozás

Gesztesi Károly a tartalékaiból él nagyvilági életet

gesztesi-karoly(650x433).jpg (Array)
gesztesi-karoly(650x433).jpg (Array)

A színész már nem keresni akar, hanem élni szeretne. Tervei között párizsi kiruccanás, toszkánai út, és akár egy pub nyitása is szerepel.

Gesztesi Károly a tartalékaiból él, és járja a világot – írja a mai Blikk. A lap információi szerint a színész “istenien” elvan a spórolt pénzéből, és egyáltalán nem hiányzik neki a tévézés; sem az azzal járó kiemelt gázsi.

“Harminchét éve dolgozom egyfolytában. Az egyik legjobban fizetett színész lettem a szakmában. Kiszálltam az üzleti életből, s felszámoltam a vállalkozásaimat. Van annyi hál’ istennek, hogy nem hiányzik a Jóban Rosszban-os keresetem. Most már nem annyira keresni akarok. Inkább több időt töltök a családdal, és csinálok valami jót. Ha egyszer mégis úgy döntenék, hogy nyitok valamit, akkor az egy pub lenne, ahol a bárpultnál ülnek húszan, a sarokban pedig countryzenét játszanak. (…)

Egyáltalán nem hiányzik a napi harminc oldal tanulás. Elveszi az időt a családtól. Szép volt, jó volt, elég volt. Úgy döntöttem, hogy egy évig nem fogok leszerződni egyik csatornához sem. Most már élni szeretnék. Elmenni Tenerifére vagy Toscanába a kedvenc helyeimre. Vagy kirándulni egyet a barátnőmmel Párizsban, ha ahhoz van kedvem” – mesélte Gesztesi, aki filmet azért még forgat; hamarosan többek közt Stohl Andrással fog együtt dolgozni.

Fotó: TV2 

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik