Szórakozás

Vajna Timi a bojkott ellenére is megméretteti szépségkirálynőjét

Nagy-Nikoletta-es-Vajna-Timi(960x640).jpg (Array)
Nagy-Nikoletta-es-Vajna-Timi(960x640).jpg (Array)

Andy Vajna feleségének jól keresztbe tett egy amerikai milliárdos, de a Miss Universe hazai szervezője csak előre tekint.

Donald Trump botrányos kijelentéseivel bajba sodorta saját szépségversenyeit – írja a Bors. A Miss USA és a Miss Universe versenyek tulajdonosa ugyanis választási beszédében mexikói bevándorlókat sértegette, akik ellen szerinte kerítéssel kell megvédeni az Egyesült Államokat.

Az NBC televízió ezért petíciót nyújtott be és aláírásokat gyűjt, hogy levegye napirendjéről a Miss Universe műsort, de kihátrálnak a show házigazdái is, elmaradnak a szponzorok, sőt a hírek szerint Shakira is teljesen kiakadt. Ellenben Vajna Timi nyugodt, pedig így az általa szervezett versenyen megválasztott szépség, Nagy Nikoletta indulása is veszélybe került.

“Mára közel 90 ország versenyzője vesz részt a világ legnevesebb szépségversenyén, a Miss Universe-n, amelyet először 1952-ben rendeztek meg, 1972-től színes és káprázatos show-műsor keretében láthatja a közönség. Évente közel tízezer fiatal lány vesz részt világszerte a Miss Universe világverseny válogatóin. Továbbra is mindenki előtt nyitva áll a kapu, érkezzen bármilyen háttérrel. A következő két hétben is folytatják a munkát és július 12-én megkoronázzák Amerika legszebb lányát. Mi is előre tekintünk, haladunk teljes gőzzel, ahogyan azt terveztük” – mondta el a lapnak akormánybiztos felesége, akinek az is bizakodásra adhat okot, hogy maga a Miss Universe Organization is úgy nyilatkozott, hogy “a show-nak folytatódnia kell”.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik