Szórakozás

Damu Roland felesége levágta az ujját

A színész párját kertészkedés közben érte a véres baleset.

Damu Roland felesége sikítására riadt szerda délután, az egész család nagyon megijedt.

“Edina véletlenül munka közben a bal mutatóujjának felső ujjpercét levágta az elektromos sövénynyíróval. Ömlött belőle a vér, és mindössze egy kis indarab tartotta a levágott ujjpercet, úgyhogy mindannyian nagyon megijedtünk” – mesélte a Blikknek a nő édesanyja, aki azt is hozzátette, hogy veje nem bírja a vért, így különösen zaklatott volt, amikor hívta a mentőket.

“Amikor kérdeztem mennyi idő, mire a helyszínre érnek, csupán annyi választ kaptam, hogy majd. Rettenetesen ideges voltam, lefektettük Edinát és felfelé tartottuk a kezét, hogy a vérzés enyhüljön. A percek óráknak tűntek, de még mindig nem jött semmilyen segítség. Több mint tíz perc után újra betelefonáltam, bevallom akkor már indulatosan” – mesélte a nemrég szabadult színész, aki a továbbiakról élő egyenesben tudósított a napilapnak.

A Blikk így azt is végighallgatta telefonon, amíg Damu az időközben kiérkező mentősökkel azon vitatkozott, hogy beszállhat-e felesége mellé a mentőautóba. A szerencsétlenül járt asszonyt végül a János Kórház ortopédiai osztályára szállították, ahol a műtőben öt öltéssel visszavarrták az ujját, majd hazaengedték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik