Szórakozás

Amerikai jövőt tervez Danny Blue

A mentalista az Egyesült Államok több nagyvárosában is fellép, már kinti ügynöke is van.

Danny Blue egy percig sem gondolkodna a válaszon, ha valaki Las Vegasból egy komoly szerződést tenne elé, bár erre még egy kicsit várnia kell.

“Egy mentalistának Vegasban van a helye. Gondolkodás nélkül kiköltöznék, ha egy neves szálloda hosszú távú szerződést ajánlana nekem, de már annak is nagyon örülök, hogy hamarosan több fellépésem lesz az Egyesült Államokban. Las Vegasba, Hollywoodba és Miamiba már leszerződtettek egy-egy műsor erejéig, valamint több tévéfelvételre is meghívtak” – mondta a Hír24-nek Danny, akinek már saját amerikai ügynöke is van.

“Készült egy videó, amely összefoglalja az eddigi pályafutásomat, ezt látta meg egy ottani ügynök. Nagyon megtetszett neki amit csinálok, látott bennem fantáziát, ezért komoly munkába kezdtünk. Még nem árulhatom el, hogy mi a végcél, de az biztos, hogy mindenki hallani fog róla, ha összejön” – mesélte a mentalista.

A halálbüntetés ellen tiltakozó Danny Blue azt is elárulta, hogy egy kicsit tart a fények városától.

“Las Vegasban sokkal több mentalista van, mint Magyarországon. Sok műsort láttam, elég erős a mezőny, ami miatt van is bennem egy kis félsz. Ettől eltekintve nagy kedvvel készülök, mert szerintem fel tudom venni velük a versenyt” – tette hozzá Danny, aki csütörtökön indul Amerikába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik