Szórakozás

Schwarzeneggertől is elpártoltak a homofóbok

A Terminátor is szivárványszínűre változtatta közösségi oldalának profilképét, ami néhány rajongóból komoly ellenszenvet váltott ki.

Az egész világ azt ünnepli, hogy Amerika összes államában legalizáltak a melegházasságokat. Az eseményt ünneplő emberek pedig világszerte azzal fejezik ki támogatásukat, hogy Facebook profilképüket szivárványba borítják. A kezdeményezéshez több magyar híresség is csatlakozott, úgy, mint Sarka Kata, Lakatos Márk, Hada Renáta vagy éppen Steiner Kristóf, de világsztárok is vállalták nézeteiket. A botrányos énekesnő, Miley Cyrus már hosszú ideje kampányolt a törvényért, de Arnold Schwarzenegger is színesbe borult.

Ahogy azonban az ilyenkor lenni szokott, jöttek a háborgók, akik a legújabb Terminátor film főszereplőjét sem kímélték. “Mi a baj veled Arnie? Így nem követlek többé” – írta az egyik kommentelő, akinek bejegyzésére a hvg.hu lett figyelmes.

A februárban hazánkba látogatott Schwarzi azonban stílusosan lereagálta az elégedetlenkedő rajongó mostanra törölt üzenetét, és csak annyit válaszolt: “Hasta La Vista”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik