Szórakozás

Gesztesi Károly már két hete csak iszik

A színész léböjtkúrával akarja megtisztítani a szervezetét, de persze a rozéról sem mond le.

Gesztesi Károly semmire nem cserélné el jelenlegi életformáját. A folyamatosan alkoholproblémákkal gyanúsított színész azt mondja, nem mond le az italról, csak ha munka van. Utóbbi miatt viszont két hete már csak folyadékot vesz magához.

“Ha színházba megyek, vagy valamilyen darabra készülök, egyáltalán nem iszom alkoholt. Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál. De ezzel semmi baj nincs. Ha pedig úgy érzem, hogy túlságosan elengedtem magam, és felszaladt rám néhány kiló az evés-ivásban, tartok egy pár hetes léböjtkúrát, amikor frissen facsart gyümölcsleveket iszom. Két hete kezdtem el egy ilyet” – árulta el a Blikknek Gesztesi, aki azzal is nagyon elégedett, hogy nincs párkapcsolata.

“Nekem jó ez a szingliélet. Senkihez nem kell alkalmazkodnom, és azt csinálok, amit akarok. Nem kell megosztanom senkivel, hogy elmegyek például futni, vagy azt, hogy este később megyek haza, mert beülök a barátaimmal egy jót enni-inni valahova, vagy megnézni egy meccset. Senkihez sem akarok jelenleg alkalmazkodni. Most tökéletesen érzem így magam” – mondta a színész, aki ennek ellenére gyakran szervez közös programokat volt feleségeivel, sőt egyes barátnői nála is alszanak.

Fotó: Story/Keller Mátyás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik