Szórakozás

Kiborult a Blikk miatt Kállay-Saunders András

Az énekes undorítónak tartja, hogy a lapok folyamatosan valótlanságokat írnak róla.

A Blikk arról ír, hogy elkapták Kállay-Saunders András támadóját – aki néhány héttel ezelőtt állítólag egy belvárosi szórakozóhelyen ütötte le az énekest. A Megasztár felfedezettje azonban nagyon kiakadt, amikor elolvasta a cikket, hiszen szerinte nincs szó semmilyen támadóról. A Facebook-oldalán írta le a kendőzetlen véleményét.

Mikor lesz ennek vege? Ujsagok mikor fogtok beken hagyni??? Ez mar undorito!!!! Tamadoja????? Senki nem tamadot meg!!!Senki nem utot le!!!! Nincs erdekesbb dolog amirol irhatok???? Enekes vagyok ,nem zavarok soha senkit, nem szeretek a fenyben lenni, a leg normalisabb egyszeru ember vagyok. Miert nem irtok azokrol az emberekrol akik hiresek lettek azert mert pisilnek ,szarnak , veszekednek , es egy csomo semmit csinalnak a tvben. En ezt erdemelem Magyarorszag????tiszta Szegyen!!!! Majd egy nap valora fognak jonni az almaim, de akkor ne irjatok rolam…….

András egyébként nagyjából egy hónapja egy videóüzenetben mondta el őszinte véleményét a magyar médiáról és a magyar emberekről.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik