Szórakozás

Bűvészkedés mentheti meg Rékasi Károlyt

Koczka Máté
Koczka Máté

újságíró. 2015. 06. 28. 16:23

A színész szívesen foglalkozna varázslással, ha a jelenlegi szakmájában megszűnnének a lehetőségei.

Rékasi Károly néhány nappal ezelőtt bűvésztrükköt mutatta be egy rendezvényen, méghozzá egy elég komolyat: guillotine éles pengéje alá tette egy hölgy kezét, majd működésbe hozta a hajdan kivégzésekre szolgáló szerkezetet. Közben az is kiderült, hogy a bűvészkedés miért annyira fontos a színésznek.

“Úgy nyolc évvel ezelőtt kezdődött ez a történet. Ki akartam próbálni magam az élet több területén, próbálgattam a szárnyaim, hogy merre vezethetne az utam, haúgy alakulna, hogy színészként nem lenne rám szükség. Mindig is csodáltam az illuzionistákat, akik egyik ámulatból a másikba tudják ejteni a nézőket. Időközben a legnagyobbaktól is kaphattam ötleteket, trükköket, például Ungár Anikótól és Holcz Gábortól. Bartha Zsolt a Barátok közt sorozattal belépett az életembe, és színházi szí­nészként sem panaszkodhatok. A jövő évadban is több új bemutató vár rám a József Attila Színházban, de a bűvészet hobbiként megmaradt az életemben. Körülbelül tíz mutatványt tudok, és mindig kí­váncsian szemlélem, mennyire tudok illúziót kelteni az em­berekben. A fiamnakmegmutattam az összes trükkömet, és sikerült őt is elvarázsolnom, így tapasztalatot gyűjthettem az élő bevetésekre” – mondta a Borsnak Rékasi, aki elárulta: párját, Pikali Gerdát is lenyűgözte a bűvészprodukciója.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.