Szórakozás

Műteni kellett a verés után VV Ádámot

A ValóVilág 7. játékosa a Balaton északi partján szórakozott, amikor ismeretlenek megtámadták.

VV Ádámnak eltört a keze és meg is kellett műteni, miután a minap néhány barátjával a magyar tenger északi partján szórakozott, amikor ismeretlenek megtámadták. Jelenleg a gyulai kórházban ápolják, s egyelőre nem tudni, az orvosok mikor engedik haza.

“Már korábban is észrevettem, hogy ez a három férfi kiszúrt engem. Talán a ValóVilágból ismertek meg, de nem tudom biztosan, mert ez sem derült ki számomra. Én éppen táncoltam, amikor egyszer csak ott álltak mellettem, és az egyikük meglökött. Kérdeztem, hogy miért lökdös, mit akar, de csak annyit mondott, hogy nem tetszik neki a pofám. A következő pillanatban már ütött is. Annyira váratlanul ért, s olyan gyorsan történt minden, hogy védekezni sem tudtam. A földre kerültem, majd még jó párszor belém rúgtak” – mondta a Blikknek Ádám.

A kórházi röntgenen kiderült, hogy eltört a jobb keze, sőt két csont is elcsúszott az alkarjában, ezért az orvosok közölték vele, hogy mindenképpen műteni kell. Erre azonban már szülővárosában, Gyulán került sor, ugyanis Ádámot – aki elképesztő fájdalmai ellenére, összeverve is bement dolgozni a munkahelyére, egy wellness-szállodába – a főnöke kirúgta, mondván, nincs szüksége ilyen balhés alakokra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik