Szórakozás

Détár Enikő: Csak arra vigyázok, hogy ne nézzenek hülyének

A színésznőnek pozitív példát jelent az édesanyja, aki háromszor volt férjnél és mindig képes volt újrakezdeni.

Hamarosan műsorra kerül egy vígjáték a Madáchban, amelyben Détár Enikő, Koós Réka és Ladinek Judit három elvált nőt alakít. A színésznők eredeti nevükön szerepelnek a darabban, és nem titok, hogy részben az ő életüket is beleszőtték a készítők. 

“Valóban van a darabban, ami nagyon személyes, ezért is használjuk a saját nevünket. Megpróbáljuk humorral oldani a fájdalmat, mind ilyenek vagyunk. Mélyen megéljük az életet, nagyon tudunk sírni, de össze is tudjuk szedni magunkat. Remélem, hogy ebből a darabból a férfiak is icipicit tanulnak. Mindig érdemes újra és újra nekifutni, esélyt adni magunknak. Nekem ebben anyukám a pozitív példa. Ő képes volt újra és újra elkezdeni. Háromszor volt férjnél, mindig megözvegyült. Büszke vagyok rá, a bátorságára. Úgy élte meg az életet, hogy nem akart az összes csakrájára csombékot kötni. Nyitott maradt a világ felé. Igyekszem én is ilyen lenni. Ez persze nem jelenti azt, hogy semmi sem fájt. Az embernek magát kell kihúznia a gödörből. Merni kell nyitni akkor is, ha minden újban benne van az elbukás veszélye” – mondta a Borsnak Détár Enikő, aki a Rékasi Károllyal való válása ellenére nem csalódott a férfiakban.

“Az a fajta nyitottság megmaradt bennem, hogy adjak egy esélyt. Ha csalatkozom is, nem bánom. Csak arra vigyázok, hogy ne nézzenek hülyének. Akkor azt mondom: helló, eddig, és nem tovább” – tette hozzá a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik