Szórakozás

Tilinger Attila továbbra sem hajlandó fizetni a Lázár fivérek anyjának

A Lázár testvérek édesanyja, Kovács Erzsi örököseként több millió forintot szeretne behajtani a mulatós énekesen.

Kovács Erzsi még életében indított végrehajtást Tillinger Attila ellen, akinek állítólagos adósságát most az örökösök szeretnék behajtani.

“A halála előtt Erzsike kitalálta, hogy fizessek lakbért visszamenőleg, amiért évekig nála laktam. A szerinte több mint 3 milliós tartozásért még életében végrehajtást is indított ellenem. Miután meghalt, az örököse, Lázárné igényt tartott a kintlévőségére” – magyarázta az előzményeket a Blikknek Házibuli Attila, aki a bíróságon támadta meg a szerinte jogtalan végrehajtást.

A mulatós sztár korábban már elmondta, hogy elkezdett törleszteni a néhai énekesnőnek, ráadásul a padlástérre, ahol lakott 2,8 millió forintot költött, így összességében alig több mint százezer forinttal tartozik csupán.

“Minap kaptam meg a Nagyatádi Járásbíróság levelét, miszerint a keresetemhez csatolt bizonyítékok alapján semmivel sem tartozom. Kérelmemet alaposnak találták, s Erzsike örökösének 15 napot adtak, hogy elálljon a követeléstől. Ha nem teszi, ősszel indul a per” – mondta Tilinger.

Cs.-né L. Piroska ügyvédje, dr. Kovács Ernő azonban elmondta, már várják a pert, hiszen kitartanak a követelés mellett: “Valóban kaptam beadványt, indulhat a per, de nem tulajdonítok neki jelentőséget, nem befolyásolja az ügyet. Ügyfelemnek jár az általa követelt pénz, kitart emellett, ezért nem léptünk semmit.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik