Szórakozás

Árpa Attila amerikai filmben gyakorolta a szexet

A magyar filmes főszerepet kapott egy tengerentúli produkcióban, az ágyjelenet azonban a szokásosnál több gyakorlást igényelt.

Árpa Attila a 2016-ban mozikba kerülő Busy Day című filmben kapott főszerepet. Karakteréről a Mokka stúdiójában mesélt, ahol azt is elárulta, hogy a húzós jelenetekben sem vette igénybe a kaszkadőr segítségét.

“Egy elég fontos lépés most ez az életemben. Egy amerikai filmbe olyan főszereplőt kerestek, aki egy kelet-európai származású bűnözőt játszik, aki jó útra akar térni, de a múlt folyamatosan utoléri. Megnéztek több kint élő magyar színészt is, de valamiért engem választottak. A dublőr az ott volt és unatkozott, mert ha azt kérik tőlem, hogy vetődjek át a pulton és törjön minden, én azt azonnal megteszem. Ez az egyik dolog, amit nagyon szeretek a filmezésben” – mondta az Argo 2-be rengeteg pénzt ölő Árpa.

A színész az intim jelenetekről is vallott: “Volt egy szex jelenet a filmben. Egy sorozatokból ismert mexikói színésznővel kellett gyakorolnom, mert ő még életében nem forgatott szex jelenetet a pályafutása során. Muszáj volt belevezetni őt egy kicsit a szakmai titkokba.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik