Szórakozás

Állítólagos kemény pornóképeivel zsarolják Baukó Évát

Bauko-Eva(650x433).jpg (Array)
Bauko-Eva(650x433).jpg (Array)

Az egyik napilap szerkesztőségébe fotókat juttattak el, amin egy felismerhetetlen szőke lányról állítják azt, VV Éva látható a képeken.

Baukó Évát még mindig zsarolják – legalábbis ez derül ki a Blikk cikkéből. A VV4 egykori szereplője tegnap nyilvánosságra hozott egy adag aktképet, éppen azért, hogy megnehezítse ezzel zsarolója dolgát.

A mai hírek szerint azonban pornóképek is vannak a repertoárban; a Blikkhez ugyanis valaki küldött párat a keményebb fajtából, bár az egyáltalán nem derül ki, hogy valóban VV Éva szerepel-e rajtuk. A lány szerint ez kizárt.

“Olyanok egyszerűen nem léteznek. Erotikus, meztelen fotóim vannak, de nincs szégyellnivalóm, büszkén álltam a kamera elé. Az igényes aktképeken túl durvább fényképek nem készültek rólam. Nincsenek szexfotóim, ha bárki mást állít, az hazudik, és be fogom perelni” – háborgott Baukó Éva, akit egykori barátja vagy barátnője hozhat most kellemetlen helyzetbe.

“Megmondom őszintén, korábban barátok voltunk Évával, de mostanra annyira kifordult magából, hogy vállalhatatlan lett számunkra. Azelőtt támogattuk, segítettük mindenben, de amióta nekünk és néhány barátunknak keresztbe tett, elegünk lett belőle. Nagyon sok mindent tudnék róla mondani, egyáltalán nem olyan lány, mint amilyennek mutatja magát. (…) Egyszerűen imádja, ha fényképezik. Egy közös barátunk házában pózolt nekünk mindig. Sokszor azonban átlépett egy határt. Nem állítom, hogy mostanában, hanem korábban” – mondta el a lapnak a zsaroló, aki kölcsönadott pénzét szeretné ezen a módon visszakapni.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik