Szórakozás

Elveszett Szandi svájcisapkája

Az énekesnő hiába kutatja, nem találja az ismertetőjelévé vált eredeti pirossvájcisapkát.

Szandi karrierje első éveiben gyakran jelent meg egy bizonyos piros svájcisapkában, annak idején még Fenyő Miklóstól kapta ajándékba. Sokszor hordta fellépéseken és interjúkon, még második albumának borítóján is abban pózol. Az eredeti svájcisapka azonban egy meggondolatlan mozdulat miatt már nincs meg.

“Szomorú vagyok, mert egy Fenyő Miki-nagykoncerten, a buli hevében az eredetit eldobtam a közönség felé. Már akkor megbántam, amikor repült. Valakinél ott van, és bár fórumokon is kértem, nem jutott vissza hozzám. De a rajongóktól azóta már kaptam egy másik piros svájcisapkát” – mondta a Borsnak Szandi, aki a sapka nélkül is nagyon sikeres, tele van a naptára koncertidőpontokkal.

“Húzós lesz a nyár, ami a munkát illeti, de nagyon örülök neki. Sok fellépés vár, már most hetven lekötött előadásnál tartok. Boldog vagyok azért is, mert a pályafutásom huszonöt éves jubileumán megjelent 19. albumom már dupla platinalemez lett. Mivel a fellépések a hétvégékre esnek, hét közben lesz idő a pihenésre, igyekszünk minél több időt együtt tölteni a családdal. A fiúk kajakozni fognak nyáron, a kislányom mindenféle csajos edzésekre jár, ő is figyel a külsejére. Alapvetően pedig úgy alakítottuk ki az otthonunkat, hogy szeretünk ott lenni, így már önmagában kikapcsolódás, ha összegyűlünk ott, kutyánk, Maszat társaságában. Néhány napra azért elmegyünk majd nyaralni is, belföldre” – tette hozzá az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik