Szórakozás

Donatella: Sokat gondolkodtam, tulajdonképpen ki az én édesanyám

Kiszel Tünde lánya sokáig nehezen adott választ arra a kérdésre, hogy az édesanyjának mi a foglalkozása.

Donatella nemrég adta az első interjúját édesanyja, Kiszel Tünde jelenléte nélkül. Az anyukát hosszan kérlelte a Story, míg belement a beszélgetésbe, ami a csütörtöki számban jelent meg. A cikkben mások mellett arról is kérdezték a kislányt, hogy édesanyjának mi a foglalkozása.

“Kiskoromban sokat gondolkodtam, tulajdonképpen ki az én édesanyám. Mit mondjak, ha kérdezik, mi a foglalkozása. Hisz nem énekes, nem színész, mégis sokat szerepel a médiában, műsort vezetett, cikkeket írt, végül abban maradtam magammal, hogy az én édesanyám ’A’ Kiszel Tünde, és kész! Ő a lényével szerepel, nem a produkciójával. Kicsiként voltak ebből problémáim. Szerettek az osztálytársaim, de néha ’beszóltak’. Azóta mindannyian ’felnőttünk’, és már sok mindent másképp látunk, én pedig sokat foglalkozom azzal, hogy megismertessem mindenkivel az igazi Kiszel Tündét. Azt, akit én ismerek, és akit nagyon szeretek” – mondta a Storynak Donatella, aki rajongásig szereti az anyukáját.

“Édesanyám olyankor nem húz tűsarkút, és a haja sincs begöndörítve. Sokkal lazább és felszabadultabb. Ha szerepel, nagyon meg akar felelni, nem akar elrontani semmit, nehogy belekössenek. Sokkal szebb, mikor magunk között vagyunk. Aki csak a képernyőről ismeri, biztos nem gondolja, hogy az én édesanyám egy kicsit bolond! Hatalmas egyéniség” – tette hozzá a lány, aki nemrég limuzinban bulizva ünnepelte a születésnapját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik