Szórakozás

Megvan a Hungary’s Got Talent zsűrije

Szerdán este mutatták be az ősszel induló RTL-es tehetségkutató zsűritagjait. Korábban egyikőjük sem csinált hasonlót.

Eljött a várva várt pillanat, szerdán este a Fókuszban kiderült, hogy kik lesznek az X-Faktor helyett induló őszi RTL Klub-os tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai. A négyfős zsűri két tagjának neve már reggel kiderült: az idő előtt kiszivárgott Horgas Eszter fuvolaművész, és Kovács Patrícia színésznő mellett Linczényi Márk zenész (a KOLIN zenekarból) és Csuja Imre színész is megmondóemberek lesznek. A zsűri mind a négy tagja olyan művész, aki most próbálja ki magát először televíziós tehetségkutató műsor ítészeként.

A csatorna válogatóján Szinetár Dóra és Németh Kristóf is szóba került, de velük nem találkozhatnak a nézők a néhány hónap múlva induló show-ban. Ahogyan Szűcs Zoltánnal, az Attraction veztőjével sem, aki tavaly a Britain’s Got Talentben vitte sikerre csapatát. A műsorvezető(k) személyéről is még csak találgatás folyik, de egy döntős neve már kiszivárgott: Kollár Steve a közösségi oldalán dicsekedett el a hírrel.

A Got Talent egyébként a világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója, amely az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A műsor 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét. A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik