Szórakozás

Nincs titkolnivalója a TV2 új híradósának, Vitányi Juditnak

Juditot sokan próbálták felkészíteni arra, mi vár rá azzal, hogy egy országos kereskedelmi csatorna egyik képernyőse lesz.

Az Andor Éva helyett érkezett új barna szépség, Vitányi Judit már otthonosan mozog a TV2 épületében és a Tények stúdiójában. A debreceni tévés másfél hete debütált a képernyőn Pachmann Péter partnereként, aki sokat segített neki a betanulásban.

“Péter nagyon segítőkész volt attól a pillanattól, hogy kiderült, kollégák leszünk. Bejött a stúdióba, hogy együtt próbáljunk az első adásomra. Talán kevesen tudják, hogy a Tények műsorvezetői a pult alól, a lábukkal irányítják a súgógépet. Ez számomra teljesen új volt, ebben is segített és mára már jól megy a pedálozás” – mondta a Borsnak adott interjújában Vitányi, aki egy kicsit sem tartott az országos hírnév árnyoldalaitól.

“Sokan próbáltak felkészíteni arra, mi vár rám azzal, hogy egy országos kereskedelmi csatorna egyik képernyőse leszek. Nekem nincs titkolnivalóm, semmi olyan nem derülhet ki rólam, amit szégyellnem kellene. Már-már unalmasan jó tanuló diák voltam, akinek a tanulás mellett a zene töltötte ki a napjait. Gitárművészként végeztem, és gyerekeket is tanítok, híradósként dolgoztam a Debreceni Városi Tévénél” – tette hozzá a híradós, aki amúgy már két éve egyedülálló, és éppen az igazit keresi.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik