Szórakozás

Kikészíti a szomszéd Muri Enikőt

Koczka Máté
Koczka Máté

újságíró. 2015. 06. 16. 12:20

A színésznő képtelen pihenni a sok hangos veszekedéstől, már ügyvéddel is egyeztetett.

Muri Enikőt teljesen kikészíti az alsó szomszédja, a lakásból ugyanis rendszeresen hangos viták zaja hallatszik ki. A családi konfliktusokat sokszor korán reggel vagy éjszaka próbálják rendezni a felek, amelyekre a színésznő felébred, így kialvatlanul telnek a napjai. A dolgot a közösségi oldalán is elpanaszolta, a poszt miatt pedig a 8:08 – Minden Reggel című műsorba is meghívták.

“Nem tudom, hogy mások is fel szoktak-e háborodni azon hogy a szomszéd ilyen vagy olyan, de nekem most sikerült. (…) Három-négy hónapja lakhatnak ott, lehet hogy egy picivel több is. Igazából a probléma az, hogy nem elég, hogy ez a család veszekszik – inkább a női tag, akinek hangosabb a szája -, hanem van egy egyéves kislányuk, és a nő egy kicsit előbbre valóbbnak tartja azt, hogy a férfit lehordja, mint hogy sír a gyerek, és ezzel nem foglalkozik senki. Négy hónapja ez van, nyilván ezt mindenki hallja” – mondta a műsorban Enikő, aki a stúdióban egy ügyvéd tanácsát is kikérte a helyzetről.

A szakember elmondta, hogy a színésznőnek nem kell elviselnie a több szomszédot is irritáló zajt. Azt tanácsolta, hogy először szép szóval próbálja meg rendezni a dolgot, aztán jöhet a rendőrség vagy más jogi út. Enikő persze a békés megoldás híve, azt találta ki, hogy hamarosan egy süteménnyel kopogtat át a szomszédhoz – bár kérdés, hogy a tévéműsor után hogyan fogják fogadni.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Puidoux, 2018. szeptember 25.
Saszla szőlőt szüretelnek a lavaux-i szőlőültetvényeken a nyugat-svájci Puidoux-ban 2018. szeptember 20-án. A Genfi-tó északi partja mentén 898 hektáron elterülő, lavaux-i teraszos művelésű szőlőskertek 2007-ben kerültek fel az UNESCO kulturális világörökségének jegyzékére. Az itt termő legismertebb szőlőfajta a saszla. A borvidéket a „három nap” régiójának is hívják, mivel a szőlőtermesztéshez szükséges napfény és meleg három helyről érkezik, az égből, a tó felszínéről és a teraszokat tartó kőfalakból. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.