Szórakozás

Bemártották a szomszédok Kállay-Saunders Andrásékat

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kibírhatatlanul hangosak a szomszédok szerint. Az énekesek sem tagadják, hogy hangosak.

Folyton hangoskodnak, sokszor kiabálva veszekednek, és rendszeresen éjszakákon át buliznak – ezt állítják Tolvai Renátáról és Kállay-Saunders Andrásról a szomszédok. A Nagymező utcai ház egyik lakója a Blikknek panaszolta el, mennyire megkeserítik az ott élők életét a fiatalok. A szomszédnak, aki többször jelezte már az énekeseknek és a közös képviselőnek is a problémát, elege van már abból, hogy Reni és András életvitelükkel ennyire zavarják a többieket.

A lapnak Reni is elismerte: valóban előfordult régebben, hogy hangosabbak voltak, de ez szerinte egyszerűen abból adódik, hogy ők éjjel tudják élni a közös életüket, amikor minden sokkal csendesebb.

“Egész nap úton vagyunk, mindenféle rendezvényeken, fotózásokon, interjúkon, forgatásokon veszünk részt vagy egyszerűen alszunk, pihenjük ki az esti fellépéseket. Este rendszeresen koncertjeink vannak, ráadásul sokat utazunk is, így igazán csak akkor tudunk együtt lenni és élni, amikor mások alszanak. Nem hangosak vagyunk, csak temperamentumosak, mint egy olasz család. De köszönjük, minden oké velünk” – mondta Reni, aki szerint egyébként pár hete az épületbe beköltözött egy pár, akik hangosabbak, mint ők valaha voltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik